Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле по Италиански

Пиле по Италиански

Открий всички 24 авторски предложения за пиле по италиански в Gotvach.bg.
Пилешки бутчета във фолио по италианскиПилешки бутчета във фолио по италианскиФолиото се разделя на 6 парчета, които се намазват с масло, налива се от соса, върху него се слага по едно бутче, полива се с още сос....
Пиле с бекон и манатарки по италианскиПиле с бекон и манатарки по италиански
Гответе на тих огънзо готовност на пилето....
Пиле по жътварскиПиле по жътварски
Накрая овкусете пилето по жътварски с малко сол и черен пипер....
Пиле по шведскиПиле по шведски
Пъхнете пилето по шведски да се пече в загряна на 180 градуса фурна за 1 час....
Пиле по корсиканскиПиле по корсикански
Добре почистеното младо пиле нарежете на парчета....
Пиле по овчарскиПиле по овчарски
Почистете пилето и го порционирайте. Загрейте мазнината в тиган и запържете равномерно месото заедно с нарязани на тънки филийки лук....
Пиле по шопскиПиле по шопски
3
Порционирайте пилето и сложете да се запържи в сгорещеното олио равномерно....
Пиле по търновскиПиле по търновски
Измиваме пилето и го осоляваме цялото - отвътре и отвън....
Пиле по наварскиПиле по наварски
Почистваме пилето отвън и от вътре. Разбъркваме естрагона с 1/3 от маслото и с получената смес напълваме пилето....
Пиле по португалскиПиле по португалски
Сложете пилето да се пече около 1 и 1/4 часа, като редовно го мажете със соса от тавата....
Пиле по царскиПиле по царски
Пилето се разрязва на парчета, които се осоляват и се запържват до златиста хрупкава коричка в маслото. Слагат се в тенджера....
Пиле по тосканскиПиле по тоскански
Похлупете пилето с капак, по малък от съда, така че да притисне месото. Поставете тежест върху похлупака и задушете така 10 минути....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: