Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Почистете пилето и го порционирайте. Загрейте мазнината в тиган и запържете равномерно месото заедно с нарязани на тънки филийки лук....

Почистваме пилето отвън и от вътре. Разбъркваме естрагона с 1/3 от маслото и с получената смес напълваме пилето....

Сложете пилето да се пече около 1 и 1/4 часа, като редовно го мажете със соса от тавата....

Пилето се разрязва на парчета, които се осоляват и се запържват до златиста хрупкава коричка в маслото. Слагат се в тенджера....

Похлупете пилето с капак, по малък от съда, така че да притисне месото. Поставете тежест върху похлупака и задушете така 10 минути....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: