Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Макарони с Доматен сос и Кайма

Макарони с Доматен сос и Кайма

Прегледай всички 23 кулинарни идеи за макарони с доматен сос и кайма в Gotvach.bg.
Макарони на фурна със сирене и доматен сосМакарони на фурна със сирене и доматен сосЗаливат се с доматения сос, прибавя се и натрошеното сирене и разбъркваме добре. Отгоре се поръсва с настърган кашкавал и малко олио....
Макарони със сос от кайма и домати на фурнаМакарони със сос от кайма и домати на фурна
Нарежете макароните с кайма на порции. Поднесете макароните със сос от кайма и домати на фурна с чери домати и магданоз....
Макарони с кайма на фурнаМакарони с кайма на фурна
Макарони с кайма на фурна са вкусно и сочно ястие за тази вечер :)...
Макарони с кайма на фурнаМакарони с кайма на фурна
8
Щом омекнат, добавете предварително овкусената със сол, черен пипер и риган кайма. Разбъркайте, докато и тя се запържи и добавете доматите....
Запеканка с макарони, кайма и доматиЗапеканка с макарони, кайма и домати
Върху него изсипваме сместа от кайма, лук, чесън и чушки и разпределяме маслото....
Букатини с кайма и доматен сосБукатини с кайма и доматен сос
Букатините с кайма и доматен сос са много вкусни!...
Топчета от кайма с доматен сосТопчета от кайма с доматен сос
Топчетата от кайма с доматен сос е подходящо ястие както за обяд, така и за вечеря....
Патладжани с кайма и доматен сосПатладжани с кайма и доматен сос
2
Патладжаните с кайма и доматен сос са много вкусни....
Бутерки с кайма и доматен сосБутерки с кайма и доматен сос
1
Запържваме каймата и към нея прибавяме доматения сос - ако не е овкусена, добавяме и сол....
Кайма с гъби и доматен сосКайма с гъби и доматен сос
Накрая добавете доматения сок и оставете да покъкри на котлона. Вместо доматен сок може да добавите настъргани домати....
Канелони с кайма и доматен сосКанелони с кайма и доматен сос
2
Задушаваме лука нарязан на дребно, прибавяме каймата, част от доматения сок , подправките....
Спагети с кайма и доматен сосСпагети с кайма и доматен сос
4
Към тях добавяме каймата и при непрекъснато бъркане с вилица пържим, докато тя стане на трохи....

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 9
55
44
30
20
10
Дай твоята оценка: