Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Малинов компот

Малинов компот

Открий всички 23 избрани предложения за малинов компот в Gotvach.bg.
Компот от джанкиКомпот от джанкиИзмийте джанките и по желание има отстранете костилките. Може и да ги оставите цели. Напълнете бурканите с плодовете до около 2 пръста под ръба....
Компот от кайсииКомпот от кайсии
2
Измийте кайсиите, подсушете ги, разделете ги на половинки и махнете костилките. Напълнете бурканите с тях, като за буркан отиват към 1/2 кг. Сипете...
Компот от черешиКомпот от череши
2
Почистете черешите и ги отстранете от дръжките. Пригответе захарен сироп с водата и захар, достатъчна за броя на бурканите ви. Добавете към...
Компот от прасковиКомпот от праскови
2
По същия начин може да приготвите и компот от нектарини....
Компот от ягодиКомпот от ягоди
1
Добре измийте ягодите, като ги накиснете във вода и махнете дръжчиците. Напълнете бурканите с ягоди малко над половината, сипете по 4 с.л. захар...
Компот от вишниКомпот от вишни
2
Измийте добре вишните и ги разпределете в приготвените буркани. Плодът трябва да е около 3/4 от буркана. Сипете по 6 с.л. захар в буркан, по желание...
Компот от крушиКомпот от круши
Може да поднесете отворения компот от круши с капки ром за по-добър вкус....
Компот от боровинкиКомпот от боровинки
Готовите компоти от боровинки извадете, обърнете по желание с капачките на долу. След като изстинат ги приберете на тъмно и хладно място....
Компот от гроздеКомпот от грозде
2
Залейте с горещия сироп, затворете с капачки бързо и стерилизирайте за 10-15 минути бурканите с компот....
Компот от дюлиКомпот от дюли
5
Извадете готовите компоти и ги обърнете с капачките надолу....
Компот от скорушаКомпот от скоруша
След като изстине, компотът се прибира на тъмно и хладно място. Така приготвени компот от скоруша е много полезен....
Компот от джанкиКомпот от джанки
Компот от джанки - така както го приготвяше баба ми. В големите жеги напитката, която ме разхлажда най-добре, е този компот от джанки....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 8
54
42
32
20
10
Дай твоята оценка: