Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Барбекю от свинско с коняк и зеленчуциПриготвянето на месото и маринатата трябва да започне от предния ден, за да се овкуси по-добре. Свинското се нарязва на пържоли. И от всички страни...
Говежди специалитет в марина
Натриваме го добре с червен пипер, сол и подправките за марината от двете страни....
Пържоли в млечна марина
Продуктите за марината се поставят в дълбока купа и се разбъркват.
Пържолите се начукват и се накисват в марината....
Свинско печено в марина
Месото се измива добре и се подсушава. Бялото вино се смесва с черния пипер на зърна и с мления черен пипер, с кориандъра и солта. Всичко се разбърква...
Варено свинско в марина
Свинското се разрязва на 2 парчета. В тенджера се слага олио да загрее. Месото се запечатва добре от всички страни. Изважда се. Лукът се почиства...
Царско барбекю
Чудесна марината, с която месото става сочно и нежно и се пече 2 пъти по-бързо от нормалното.
Царското барбекю е готово....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 8
53
45
30
20
10
Дай твоята оценка: