Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Марината за Агнешко

Марината за Агнешко

Открий всички 24 подбрани съвети относно марината за агнешко в Gotvach.bg.
Агнешко с баклаАгнешко с баклаНарязваме агнешкото месо на средни парчета. В тенджера с подсолена вода слагаме месото и олиото. Добавяме нарязания на ситно джоджен....
Агнешко с кускусАгнешко с кускус
2
Ястието се приготвя в тенджера под налягане. На дъното ѝ се нарязват на едри парчета морковът, целината и пащърнакът. Залива се с водата, слага...
Агнешко с патладжаниАгнешко с патладжани
Крехкото агнешко месо се поръсва с прясно нарязан магданоз и се поднася върху канапе от патладжанено пюре....
Агнешко с картофиАгнешко с картофи
7
Поднесете печеното агнешко с гарнитура от картофките и салата по избор. Агнешкото с картофи, приготвено по този начин, е много вкусно....
Агнешко в гювечетаАгнешко в гювечета
Месото се измива и нарязва. Добавят се олиото, черният пипер, солта и нарязаните на ситно джоджен, копър и магданоз. Оставя се в хладилник за два...
Агнешко с гъбиАгнешко с гъби
1
Месото се измива, посолява се със сол и черен пипер. Изпържва се от всички страни с масло. Дъното на тенджера се покрива с филии сланина, слагат...
Агнешко с тиквичкиАгнешко с тиквички
Месото се нарязва и се пържи в масло. В маслото в което се е пържило месото се слага нарязания на дребно лук и леко се запържва, след което се...
Агнешко с коприваАгнешко с коприва
Объркайте добре и сипете тази запръжка към почти свареното агнешко. Добавете за още около 20 минути. Поднесете агнешко с коприва с кисело мляко....
Агнешко с канелаАгнешко с канела
1
Добавете агнешкото и пържете до златисто. Полейте с червено вино и оцета и разбъркайте добре....
Агнешко с доматиАгнешко с домати
Джинджифилът се нарязва на шайби, агнешкото месо се нарязва на ивици и се запържват заедно в уока за 3-4 мин....
Агнешко с магданозАгнешко с магданоз
Агнешкото се измива със студена вода и се нарязва на еднакви парчета, като за всяка порция да има по 1-2....
Агнешки стек с терияки маринатаАгнешки стек с терияки марината
1
Готовите агнешки стекове поставете в предварително затоплена чиния, пикрийте с фолио и оставете да се задушат за 5-7 минути....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: