Gotvach.bg»Избрани Колекции»Марината за Агнешко на Скара
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Марината за Агнешко на Скара

Марината за Агнешко на Скара

Разгледай всички 12 подбрани съвети за марината за агнешко на скара в Gotvach.bg.
Пъстърва на скара с маринатаПъстърва на скара с маринатаПъстървата на скара с марината е готова....
Марината за скара с розмаринМарината за скара с розмарин
за печене на скара....
Пържоли на скара с маринатаПържоли на скара с марината
В съд с широко дъно наредете пържолите, оваляйте ги в маринатата и ги оставете на хладно за час да се овкусят....
Зеленчуци на скара в медена маринатаЗеленчуци на скара в медена марината
Приятен апетит с тези зеленчуци на скара в медена марината!...
Шаран на скара с богата маринатаШаран на скара с богата марината
2
Шаранът на скара с богата марината е готов. Поднасяме го с гарнитура от руска салата....
Зеленчуци на скара с кокосова маринатаЗеленчуци на скара с кокосова марината
Маринатата от тези зеленчуци на скара с кокосова марината може да ползвате за всякакви зеленчуци....
Калмари на скара с пикантна маринатаКалмари на скара с пикантна марината
Напоените в марината и ухаещи на лимон морски вкусотии изпичам на грил тиган или скара....
Скумрия на скара с пикантна маринатаСкумрия на скара с пикантна марината
Сложете така приготвената риба да се пече на скарата за 8-10 мин от всяка страна, като от време на време се маже с маринатата....
Свински пържоли на скара с уникална маринатаСвински пържоли на скара с уникална марината
На другия ден включваме скарата и изчакваме да се загрее добре, след това вадим от марината и ги поставяме на скарата....
Свински уши на скара с чеснова маринатаСвински уши на скара с чеснова марината
Свинските уши на скара с чеснова марината са готови....
Свински пържоли на скара с бирена маринатаСвински пържоли на скара с бирена марината
5
Загрейте скарата добре. Намажете я с малко мазнина, ако е необходимо и изпечете пържолите до готовност от двете страни....
Марината за скараМарината за скара
6
Всички съставки за маринатата за скара се разбиват много добре. С тях се залива месото, което сте предвидили да печете....

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 7
51
43
31
22
10
Дай твоята оценка: