Gotvach.bg»Избрани Колекции»Марината за Агнешко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Марината за Агнешко

Марината за Агнешко

Открий всички 24 подбрани съвети относно марината за агнешко в Gotvach.bg.
Агнешко бутче с маринатаАгнешко бутче с маринатаАгнешкото бутче с марината е готово....
Марината за агнешко месоМарината за агнешко месо
4
Накиснете агнешкото месо за поне 3-4 часа в марината. След това отцедете от маринатата за агнешко месо и пригответе по конкретна рецепта....
Агнешко бутче в лимонова маринатаАгнешко бутче в лимонова марината
Добавете агнешкото, разбъркайте и го оставете да се маринова за 12-24 часа....
Агнешко с картофиАгнешко с картофи
7
Поднесете печеното агнешко с гарнитура от картофките и салата по избор. Агнешкото с картофи, приготвено по този начин, е много вкусно....
Агнешко с лападАгнешко с лапад
Нарежете агнешкото на късове и го запържете в сгорещената мазнин. Щом се позапържи, добавете и накълцания лук....
Агнешко с оризАгнешко с ориз
От получилия се бульон на агнешкото взимате четири чаени чаши и заливате каймата. Изцеждате ориза и го добавяте към каймата....
Агнешко с къриАгнешко с къри
1
Изрежете повечето от мазнината на месото и го нарежете на кубчета с дебелина около 2-3 см. Сложете всички продукти в тенджера под налягане. Разбъркайте...
Агнешко в гювечетаАгнешко в гювечета
Месото се измива и нарязва. Добавят се олиото, черният пипер, солта и нарязаните на ситно джоджен, копър и магданоз. Оставя се в хладилник за два...
Агнешко с кускусАгнешко с кускус
2
Ястието се приготвя в тенджера под налягане. На дъното ѝ се нарязват на едри парчета морковът, целината и пащърнакът. Залива се с водата, слага...
Агнешко с тиквичкиАгнешко с тиквички
Месото се нарязва и се пържи в масло. В маслото в което се е пържило месото се слага нарязания на дребно лук и леко се запържва, след което се...
Агнешко с гъбиАгнешко с гъби
1
Месото се измива, посолява се със сол и черен пипер. Изпържва се от всички страни с масло. Дъното на тенджера се покрива с филии сланина, слагат...
Агнешко с риганАгнешко с риган
Смесете 1 с. л. сол със същото количество черен пипер и намажете с тях месото. Направете 8 разреза по дължината му, нарежете чесъна на 8 парченца...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: