Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Магданозът се наситнява, след което се посолява и се оцежда. Това отнема няколко минути и е необходимо, за да не разводнява сместа....

1

В подходяща купа смесвам изстиналия ориз, магданоза, двете яйца, киселото мляко, содата, оцета, кимиона, черния пипер и солта....

Загрейте зехтина и маслото и сложете вътре да се задушава магданоза за за 1-2 минути. Овкусете със сол и черен пипер. Прибавят макароните....

Смесете магданоза с доматите и зехтина. Разбъркайте добре. Добавете чесъна и посолете. Отново разбъркайте....

Добавяме ситно нарязания магданоз, счукания чесън и сухарите. Разбъркваме добре, добавяме и зехтина, сол на вкус....

Нарежете авокадото и добавете към магданоза.
Овкусете салатата със сол, пипер, оцет и зехтин....

Измиваме и нарязваме на възможно най-ситно пресния лук, магданоза, листенцата мента и копъра....

Поднасяме здравословната свежа разядка – хумус с магданоз и орехи (без чесън) към арабски хляб, индийски питки Чапати, соленки, сухари, крекери или...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 8
53
42
31
22
10
Дай твоята оценка: