Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Марината за Шишчета

Марината за Шишчета

Открий всички 24 подбрани съвети за марината за шишчета в Gotvach.bg.
Шишчета с биренкиШишчета с биренкиИзпържете шишчетата в сгорещена мазнина за кратко от всички страни. Сервирайте с подходяща салата. Шишчетата с биренки са готови....
Шишчета в беконШишчета в бекон
1
Накиснете пилешкото в тази марината за 1 час. След това леко отцеждайте хапките и увивайте всяка старателно с лист бекон....
Рибни шишчета със специална маринатаРибни шишчета със специална марината
Рибните шишчета със специална марината са готови....
Шишчета с мини кюфтенцаШишчета с мини кюфтенца
Обелете и нарежете другата глава лук за шишчетата. Измийте и обелете гъбите, също нарежете и подсолете....
Пилешки шишчета с чушкиПилешки шишчета с чушки
След това се започва нанизването на продуктите на дървени шишчета, като се редуват последователно....
Панирани шишчета с пуешкоПанирани шишчета с пуешко
С мокри ръце направете кебапчета и ги забодете на шишчета. Панирайте шишчетата в брашно, яйце и галета....
Зеленчукови шишчета с моцарелаЗеленчукови шишчета с моцарела
Запечете нарязаните на едри парчета патладжан и тиквички на грил тиган за около 4 мин. Зеленчуците се нанизват върху дървени шишове, като се редуват...
Шишчета с патешки сърцаШишчета с патешки сърца
Спазваме този ред, докато не направим достатъчно шишчета....
Пилешки шишчета с тиквичкаПилешки шишчета с тиквичка
1
Дървените шишчета първо се слагат на скарата да обгорят от всяка страна и след това се нижат....
Арабски шишчета и кюфтетаАрабски шишчета и кюфтета
Шишчетата се нареждат и пекат до зачервяване, като се обръщат от всички страни....
Пилешки шишчета с моцарелаПилешки шишчета с моцарела
Нанизват се на шишче, като се редуват тиквичка, бекон, гъба. Изпичат се на скара за около 7-8 минути....
Пилешки шишчета с беконПилешки шишчета с бекон
Готовите шишчета се напръскват с още олио, преди да се сложат на скарата. Когато са готови, се гарнират с домат и лимон....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: