Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лютеница с патладжани и капияЧушките и сините домати се изпичат, обелват и се смилат. Червените домати се смилат и се изваряват.
В тенджера се запържва лукът в олиото до златисто...
Кьополу с патладжани и капияПатладжаните и чушките се измиват и почистват, опичат се и като изстинат, се обелват.
Доматите се измиват, попарват се с вряща вода, охлаждат...
6
Сладка туршия от пиперки Капия
Изчистете пиперките от семенната част, изпечете ги, обелете ги и ги поставете за 24 часа в саламура от водата, оцета, солта и захарта.
Сгорещете...
Печени капии в бурканиПечените капии в буркан и се затварят добре с капачки веднага и се обръщат с капачките надолу, да се вакумират....
2
Козунак с шоколадови капки и локум
Вече втасалият козунак се намазва с разбития жълтък, смесен с малко олио и 2-3 капки прясно мляко, и се поръсва със ванилова захар....
Маринована рибаЗа повече буркани с маринованата риба увеличете количеството на продуктите.
Маринованата риба е готова....
8
Маринована хамсияЗатворете бурканите с мариновата риба и ги съхранявайте в хладилника.
От 2 кг хамсия излизат 2 буркана маринована хамсия....
2
Маринована херингаФилето натриваме със сол и смлян черен пипер. Поставяме в стъклена купа. Прибираме на студено в хладилника....
1
Маринована хикама
Хикамата или т.нар. мексиканска ряпа, въпреки че се причислява към картофите, има сладникав вкус подобен на земна ябълка или смес между круша и ябълка...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
53
44
32
21
10
Дай твоята оценка: