Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Маринована Червена Капия

Маринована Червена Капия

Разгледай всички 24 подбрани съвети относно маринована червена капия в Gotvach.bg.
Лютеница с патладжани и капияЛютеница с патладжани и капияЧушките и сините домати се изпичат, обелват и се смилат. Червените домати се смилат и се изваряват. В тенджера се запържва лукът в олиото до златисто...
Сладка туршия от пиперки КапияСладка туршия от пиперки Капия
Изчистете пиперките от семенната част, изпечете ги, обелете ги и ги поставете за 24 часа в саламура от водата, оцета, солта и захарта. Сгорещете...
Мариновани люти чушки (или капия)Мариновани люти чушки (или капия)
Препоръчвам рецептата с капия, с малко лук става страхотна зимна салата....
Моята лятна салата с печена капияМоята лятна салата с печена капия
Опечената капия се бели и се почиства от семките....
Печени капии в бурканиПечени капии в буркани
2
Печените капии в буркан и се затварят добре с капачки веднага и се обръщат с капачките надолу, да се вакумират....
Козунак с шоколадови капки и локумКозунак с шоколадови капки и локум
Вече втасалият козунак се намазва с разбития жълтък, смесен с малко олио и 2-3 капки прясно мляко, и се поръсва със ванилова захар....
Маринована скумрияМаринована скумрия
Маринованата риба скумрия се съхранява в хладилник, а след седмица е готова за консумация....
Маринована сельодкаМаринована сельодка
Маринованата сельодка е готова....
Маринована херингаМаринована херинга
1
Филето натриваме със сол и смлян черен пипер. Поставяме в стъклена купа. Прибираме на студено в хладилника....
Маринована сардинаМаринована сардина
Оставят се да изстинат, съдът се покрива с капак и се прибира в хладилник за 24 часа....
Маринована тикваМаринована тиква
След като е обелена и изчистена тиквата се реже на филийки, които се овалват в брашно. В загрята мазнина се пържат тиквените филийки. Вадят се...
Маринована салакаМаринована салака
Рибата се оставя да се маринова в продължение на 2 денонощия в хладилник....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
53
44
32
21
10
Дай твоята оценка: