Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Калмари по римскиДобавят се нарязаните калмари и се задушават, като се бърка почти постоянно, докато сокът който пуснат почти напълно се изпари (около 10 - 15 мин....
Калмари на скараКалмарите се изчистват добре, махат им се главите и опашките. Маха се коста от тялото....
2
Калмари на плоча
Почистените и измити калмари се нарязват на големи парчета. С нож се правят леки разрези по месото, така че да изглежда карирано....
Калмари в чеснов сос
Комбинирайте още топлите калмари със соса и ги оставете да се варят още 20 минути.
Предястието калмари в чеснов сос е готово!...
Калмари с хрупкава панировка
Готовите панирани калмари се сервират с резени лимон и студена бира.
Добър апетит!...
Хрупкави калмари в темпура
Пържим калмарите пане в дълбок съд със сгорещена мазнина (170-180 градуса) до златисто.
Сервираме хрупкавите калмари в темпура веднага....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: