Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мариновани Краставички

Мариновани Краставички

Прегледай всички 44 подбрани съвети относно мариновани краставички в Gotvach.bg.
Стерилизирани мариновани морковиСтерилизирани мариновани морковиБурканите се затварят и се стерилизират за 15-20 минути....
Стерилизирани тиквички в бурканиСтерилизирани тиквички в буркани
6
Стерилизираните тиквички в буркани са готови....
Стерилизирани домати в бурканиСтерилизирани домати в буркани
2
Запечатайте бурканите и стерилизирайте консервите половин час....
Стерилизирани Манатарки в БурканиСтерилизирани Манатарки в Буркани
Приготвяме си буркани и ги пълним с готовите гъби....
Мариновани бейби царевички – стерилизираниМариновани бейби царевички – стерилизирани
7
Това са съставките за всеки буркан с плътно наредени царевички и се долива с вода. Стерилизира се 3 часа....
Стерилизирани мариновани чушки рибкиСтерилизирани мариновани чушки рибки
Бурканите са слагат в тенджера, налива се вода колкото да ги покрие. Когато водата заври, бурканите се оставят да се стерилизират за 10 минути....
Мариновани краставичкиМариновани краставички
15
Бурканите с маринованите краставички се затварят плътно и се стерилизират 10 минути. Продуктите са за 1 буркан....
Кисели краставички в бурканиКисели краставички в буркани
3
Киселите краставички в буркани са готови. Ако рецептата ти харесва, опитай и нашите слънчеви краставички или тези кисели краставички в бидон....
Мариновани чушки в бурканиМариновани чушки в буркани
Маринованите чушки в буркани са готови....
Мариновани патладжани в бурканиМариновани патладжани в буркани
Маринованите патладжани в буркани са готови. Виж също как се консервира патладжан и как да съхраняваме патладжани....
Мариновани зеленчуци в бурканиМариновани зеленчуци в буркани
2
Маринованите зеленчуци в буркани са готови за 8-12 дни....
Мариновани репички в бурканиМариновани репички в буркани
Поставяме маринованите репички в буркани в хладилника и след 1 ден са готови за консумация....

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
53
41
31
21
10
Дай твоята оценка: