Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

7

Пикантната лятна манджа с чорбаджийски чушки и рибки е готова....

Заливат се чушките с марината и оставяме така за 20 -30 минути....

В почти готовата лютеница добавете почистените и нарязани на едро чорбаджийски чушки, а най-накрая - магданоза и чесъна....

Чорбаджийските чушки се опукват и още горещи се редят в буркана, като се притискат добре....

Отгоре се слагат изпържените чорбаджийски чушки.
Поръсва се с нарязан магданоз и се залива с приготвения дресинг....

Ако искате да не се преварят чушките, а да бъдат хрупкави, стерилизирайте само 10-12 минути.
Маринованите чушки в буркан са готови....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: