Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Млечна Баница с Юфка и Сирене

Млечна Баница с Юфка и Сирене

Прегледай всички 22 кулинарни идеи за млечна баница с юфка и сирене в Gotvach.bg.
Сладка млечна баницаСладка млечна баницаАко рецептата ти харесва, опитай и другите ни предложения за млечна баница или вкусна сладка баница....
Точена млечна баницаТочена млечна баница
Приготвяме плънка от натрошено сирене с разбитите яйца....
Обикновена млечна баницаОбикновена млечна баница
След 5-10 минути обикновената млечна баница се нарязва и поднася, може да се консумира и студена....
Солена млечна баницаСолена млечна баница
Сирете натрошете в отделна купа. Започваме да редим и млечната баница. Взимаме две гори и ги поставяте на дъното на тавата....
Разрошена млечна баницаРазрошена млечна баница
С получената смес заливаме разрошената млечна баница и я слагаме да се пече до златисто....
Вкусна млечна баницаВкусна млечна баница
Посоляваме заливката и покриваме баницата с нея. Печем на 180 градуса с вентилатор докато вкусната млечна баница стане златисто кафява....
Сочна млечна баницаСочна млечна баница
Сладката млечна баница се пече на 180 градуса за 20-25 минути. Сладката баница се поръсва с пудра захар....
Турска млечна баницаТурска млечна баница
1
Залейте турска млечна баница. Върнете във фурната на 180 градуса до готовност....
Хрупкава млечна баницаХрупкава млечна баница
Печем баницата на предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност. Хрупкавата млечна баница е много вкусна....
Карамелена млечна баницаКарамелена млечна баница
Вземаме корите за баница и всяка една поотделно накъсваме на парчета с големина около 6-7 см. на 6-7 см....
Икономична млечна баницаИкономична млечна баница
Наръсва се от млечната смес, слагат се по две- три кори, смес и така се редува, докато свършат корите и сместа....
Пухкава млечна баницаПухкава млечна баница
2
На третата кора освен от плънката се поръсва и с натрошено сирене. Количеството на сиренето е според предпочитанията на всеки....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 6
53
43
30
20
10
Дай твоята оценка: