Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мусака с Тиквички и Патладжани и Кайма

Мусака с Тиквички и Патладжани и Кайма

Разгледай всички 23 подбрани съвети за мусака с тиквички и патладжани и кайма в Gotvach.bg.
Мусака с тиквички, патладжан и картофиМусака с тиквички, патладжан и картофиНарежете мусаката, след като поизстине и я поднесете с малко нарязан магданоз. Мусаката с тиквички, патладжан и картофи е готова....
Гръцка мусака с патладжан и тиквичкиГръцка мусака с патладжан и тиквички
17
Гръцката мусака се сервира нарязана на парчета със стайна температура....
Мусака с кайма и макарониМусака с кайма и макарони
Мусаката с кайма и макарони е готова....
Мусака с кайма и зеленчуциМусака с кайма и зеленчуци
Запържвате лука и добавяте каймата , бъркате докато стане на гранулки. Добавяте зеленчуците и пържите до готовност....
Мусака с кайма и чубрицаМусака с кайма и чубрица
2
Печете мусаката 45 мин. на 220°C в предварително загрята фурна. Бон Апети! Мусаката с кайма и чубрица може да се сервира с млечен сос....
Мусака с кайма и заливкаМусака с кайма и заливка
1
В купичка слагаме каймата, кимион, настъргания домат и разбъркваме добре....
Мусака с кайма и пастаМусака с кайма и паста
Печете различната мусака на 200 градуса около 25 минути....
Лятна мусака с тиквички и каймаЛятна мусака с тиквички и кайма
1
По желание гарнирайте мусаката с кисело мляко и чесън. Лятната мусака с тиквички и кайма е готова....
Мусака от тиквички с пуешка каймаМусака от тиквички с пуешка кайма
След като мусаката е готова, се залива с киселото мляко и кашкавалът. Пече се мусака от тиквички с пуешка кайма 20 мин на 170 °C без капак....
Мусака от тиквички и телешка каймаМусака от тиквички и телешка кайма
Печете до приятен и златист загар мусака от тиквички и телешка кайма. Да ви е сладко!...
Гръцка мусака с тиквички и каймаГръцка мусака с тиквички и кайма
1
Изсипете сместа от кайма и домати (като отцедите, ако има останала течност) върху подредените тиквички в тавата....
Мусака с тиквички и свинска каймаМусака с тиквички и свинска кайма
Тиквичките - на едро. Към подготвена свинска кайма се прибавят лук, черен пипер, чубрица и сол. Омесва се добре....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
51
44
30
20
10
Дай твоята оценка: