Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пача от Свински Крачета

Пача от Свински Крачета

Прегледай всички 22 авторски предложения за пача от свински крачета в Gotvach.bg.
Свински крачета в гювечСвински крачета в гювечКрачетата се изравят от зелето и без капак се връща във фурната. Тогава се вдигат градусите на 200 и се пече до зачервяване на крачетата....
Пача от агнешки крачкаПача от агнешки крачка
Крачката се почистват и измиват. Сваряват се в подсолена вода, заедно с черния пипер, бахара и дафиновия лист....
Варени свински крачета с ушиВарени свински крачета с уши
Варените свински крачета с уши са готови....
Варени свински крачета с хрянВарени свински крачета с хрян
Измиваме и добре почистваме крачетата. В тенджера с подсолена вода слагаме нарязаните на едро лук, моркови, целина и крачетата....
Варени свински крачета в бульонВарени свински крачета в бульон
1
Почистените и измити свински крачета се слагат в студена вода и се кипват, след което се варят на тих огън до омекване заедно с вързаните в марля...
Свински крачета на фурнаСвински крачета на фурна
Свинските крачета на фурна са готови....
Свински крачета с нахут и трюфелСвински крачета с нахут и трюфел
Налейте вода, колкото да покрива подготвените свински крачета и оставете да се сварят на тих огън под капак до абсолютна готовност - около 3 часа....
Свински Крачета с Ориз на ФурнаСвински Крачета с Ориз на Фурна
Почистете и измийте хубаво предварително свинските крачета....
Пържени свински крачета по френскиПържени свински крачета по френски
2
Измийте добре свинските крачета и ги цепнете по дължина....
Топла пача от свински джоланчетаТопла пача от свински джоланчета
Слагаме джолана да се вари със ситно нарязания лук и дафинов лист. Когато джоланът се свари, дърпаме тенджерата настрани, изваждаме джолана, обезкостяваме...
Уникална желирана пача с крачета, уши и джоланУникална желирана пача с крачета, уши и джолан
В тенджера под налягане сложете измитите крачета, свинското ухо и свински джолан, добавете сол и сипете студена вода, колкото да ги покрие, защото...
ПачаПача
Поднесете пачата със зехтин, оцет и хрян. По същия начин може да направите и пача от свински крака....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
50
43
31
20
10
Дай твоята оценка: