Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Почистваме добре самата агнешка главичка.
Измиваме я старателно под течащата вода....

1

Полейте агнешките мозъци, поръсете с подправките (розмарин, риган, мащерка) и печете в загрята фурна на 180 градуса около 20 минути или докато мезето...

Добре е агнешките кюфтенца да се сервират със свежи листенца джоджен и разбира се с хубаво розе....

Почистваме добре агнешката главичка.
В тенджера под налягане я поставяме и прибавяме всички подправки и наливаме вода....

Хубаво е, преди да се пече, да постои 2 часа на стайна температура.
Оформят се агнешки кюфтенца и леко се сплескват....

Измиваме добре агнешката главичка, както и бъбречетата и сърцето....

2
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
52
43
31
21
10
Дай твоята оценка: