Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печени Зелени Чушки

Печени Зелени Чушки

Открий всички 24 подбрани съвети за печени зелени чушки в Gotvach.bg.
Печени чушки с катъкПечени чушки с катъкИзпичате чушките и ги нарязвате на ситно. Пасирате сиренето заедно с млякото и чесъна. Прибавяте нарязаните чушки и малко зехтин....
Печени чушки с магданозПечени чушки с магданоз
Покрийте готовите чушки за около 5 минути, след което ги обелете....
Печени чушки с морковиПечени чушки с моркови
Опитай и тези мариновани печени чушки или нашата парена туршия от червени чушки....
Печени чушки с чесънПечени чушки с чесън
3
Опитай и нашите разядки с печени чушки или научи как се съхраняват печените чушки и как да обелим лесно печни чушки....
Наложени зелени чушки СиврияНаложени зелени чушки Сиврия
Измиваме чушките сиврия и отстраняваме дръжките, за да се поберат в съда за пържене....
Постни пълнени зелени чушкиПостни пълнени зелени чушки
Плънката не се запържва предварително , а се пълнят направо чушките със суровата плънка. Чушките се измиват и почистват от семките....
Лютеница със зелени чушкиЛютеница със зелени чушки
Направете същото със зелените пиперки, които предварително сте почистили от семето. Смелете продуктите с месомелачка или кухненски робот....
Зелени чушки със сиренеЗелени чушки със сирене
1
Чушките се пълнят със сместа и се слагат върху филийките. Запичат се добре и се сервират горещи....
Гозба с пържени зелени чушкиГозба с пържени зелени чушки
Чушките се изпичат, обелват се. За удобство могат да се изпекат във фурната, в по-голяма тава, покрита с хартия за печене....
Миш-маш със зелени чушкиМиш-маш със зелени чушки
След това се добавят нарязаните чушки, разбъркват се да се запържат малко, добавя се вода и се сместа се задушава около 30 мин....
Печени чушки с доматен сосПечени чушки с доматен сос
1
Залейте чушките с доматения сос и поръсете щедро с нарязан магданоз. Да ви е вкусно с тези бабини печени чушки с доматен сос....
Мариновани печени чушки в бурканиМариновани печени чушки в буркани
1
Чушките се изчистват от семената и се изпичат. След като изстинат, се обелват и се оставят в дълбока тенджера....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 10
51
46
32
21
10
Дай твоята оценка: