Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле с Кисело Зеле в Тенджера

Пиле с Кисело Зеле в Тенджера

Прегледай всички 22 авторски предложения относно пиле с кисело зеле в тенджера в Gotvach.bg.
Цяло пиле с кисело зеле в гювечЦяло пиле с кисело зеле в гювечПрибавя се пилето и се залива с вода /около 2- 2 и 1/2 ч.ч. или колкото да се покрие зелето/. Добавяме и дафиновият лист....
Кисело зеле с ориз в тенджераКисело зеле с ориз в тенджера
3
Киселото зеле с ориз в тенджера е много вкусно....
Кисело зеле в тенджера под наляганеКисело зеле в тенджера под налягане
Киселото зеле се нарязва на по-едро....
Пълнено домашно пиле с гръцки сармички и кисело зелеПълнено домашно пиле с гръцки сармички и кисело зеле
3
Печеното пиле се поднася с червено вино с парченца ябълки. Пълненото домашно пиле с гръцки сармички и кисело зеле е готово....
Пиле с кисело зеле и червен лук на фурнаПиле с кисело зеле и червен лук на фурна
Пилето с кисело зеле и червен лук на фурна е готово....
Пълнено пиле с кайма и ориз с кисело зелеПълнено пиле с кайма и ориз с кисело зеле
Премахнете капака и допичате за още 20 минути до златисто кафяв загар на пилето. Невероятно вкусно пълнено пиле с кайма и ориз с кисело зеле....
Кисело зелеКисело зеле
4
Процедурата продължава, докато зелевата чорба стане кисела. Вече не трябва да се претака, а да се остави да втасва....
Бутчета с кисело зеле в тенджера под наляганеБутчета с кисело зеле в тенджера под налягане
Бутчетата с кисело зеле в тенджера под налягане са много вкусни....
Кисело зеле с кайма и ориз в тенджераКисело зеле с кайма и ориз в тенджера
2
Добавете нарязаното на ситно зеле, червения пипер, шушулките сминдух и топлата вода....
Кисело зеле с боб и ориз в тенджераКисело зеле с боб и ориз в тенджера
През това време се изцежда киселото зеле. Загрява се олио в средно голяма тенджера и се запържва зелето....
Джолан с Кисело Зеле в Тенджера под НаляганеДжолан с Кисело Зеле в Тенджера под Налягане
Затворете отново и доварете джоланите със зеле....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 6
54
41
30
21
10
Дай твоята оценка: