Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешко Филе Мариновано в Бяло Вино

Пилешко Филе Мариновано в Бяло Вино

Прегледай всички 24 авторски предложения относно пилешко филе мариновано в бяло вино в Gotvach.bg.
Туршия от мариновано бяло гроздеТуршия от мариновано бяло гроздеТуршията от мариновано бяло грозде е готова....
Пилешко с ориз и бяло вино на фурнаПилешко с ориз и бяло вино на фурна
Моето предложение за обяд е вкусно пилешко с ориз и бяло вино на фурна! А сега ето как приготвих пилешкото с ориз....
Пилешко с гъби и бяло вино на тиганПилешко с гъби и бяло вино на тиган
Задушава се за две-три минути и сипваме бялото вино. Оставя се, да се готви до готовност на месото и гъбите....
Бяло ВиноБяло Вино
2
Бяло вино успешно се добавя за приготвянето на различни сосове. С него се маринова успешно месо, риба и пиле....
Греяно бяло виноГреяно бяло вино
Сервираме греяното вино с горещо с парче портокал. Греяното бяло вино е много ароматно и внася много уют и настроение в зимните вечери....
Домашно бяло виноДомашно бяло вино
4
Най-важното при производството на бяло вино е, че мъстта трябва да ферментира без семките, чепките и ципите....
Марината с бяло виноМарината с бяло вино
1
Към чесъна добавете бялото вино, олиото, дафиновите листа, кетчупа и малко червен пипер....
Желе с бяло виноЖеле с бяло вино
2
Добавяме на тънка струйка бялото вино. Добавяме ваниловата захар и лимонената киселина (която сме разтворили в 1 с.л. вода) и разбъркваме....
Пуешко и бяло виноПуешко и бяло вино
Добавя се виното. Месото се поръсва със сол и се задушава заедно с виното и лука 40 минути на бавен огън....
Сангрия с бяло виноСангрия с бяло вино
7
Сангрията с бяло вино е готова. Опитай и нашата безалкохолна сангрия или класическия коктейл Мохито....
Салата с бяло виноСалата с бяло вино
Не пропускайте да опитате и вие тази салата с бяло вино....
Търнаклия с бяло виноТърнаклия с бяло вино
Добавете виното и 50 мл топла вода. Оставете сместа встрани, а пред това време пресейте брашното и солта....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка: