Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Моето предложение за обяд е вкусно пилешко с ориз и бяло вино на фурна!
А сега ето как приготвих пилешкото с ориз....

Задушава се за две-три минути и сипваме бялото вино.
Оставя се, да се готви до готовност на месото и гъбите....

2

Сервираме греяното вино с горещо с парче портокал.
Греяното бяло вино е много ароматно и внася много уют и настроение в зимните вечери....

4

1

2

Добавя се виното. Месото се поръсва със сол и се задушава заедно с виното и лука 40 минути на бавен огън....

7

Добавете виното и 50 мл топла вода. Оставете сместа встрани, а пред това време пресейте брашното и солта....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка: