Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лимонада с лаймЗапазените лимон и лайм се нарязват и се слагат в каната с лимонадата. Оставете в хладилника за поне 3 часа....
Лимонада с медПолучената лимонада разпределяме в две водни чаши, слагаме във всяка една от тях по 3 бучки лед....
5
Лимонада с корички
Лимоните се измиват добре и се изстискват. Корите им се нарязват и се заливат със сока и захарта.
Долива се с вода до достигане на 6 литра готов...
Лимонада с нар
Смесете захарта с лимоновия сок и разбъркайте, докато захарта се разтвори напълно.
Сипете лимоновата смес към сока от нар, разбъркайте и добавете...
Пита за 8 март (Пита осмица)
В 100-150 мл мляко се слага маята, захарта и брашно, така че да се получи гъста каша. Оставя се настрани да се активира маята. През това време си...
Пита ВенецОставете да втаса за 40 минути, намажете с третото яйце, поръсете питката със семена по избор.
Печете на 200 градуса до готовност....
4
Класическа пита
Напръскайте готовата питка с вода, завийте и оставете да омекне.
Класическата пита е готова....
Кръстова пита
Сложете питката на Кръстовден да се изпече в загряна 150 °C фурна до готовност.
Кръстова пита по традиция трябва да е постна, содена...
Маслена пита
Мажете питката с разбит жълтък. Печете на предварително загрята фурна на 160 градуса за 1 час.
Маслената пита е много вкусна!...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
53
41
31
22
10
Дай твоята оценка: