Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Питка с Оризово Брашно

Питка с Оризово Брашно

Прегледай всички 21 авторски предложения относно питка с оризово брашно в Gotvach.bg.
Питка с брашно от елда и царевицаПитка с брашно от елда и царевицаИзвадете на решетка да се охлади, нарежете и хапнете от вкусната питка! Питката с брашно от елда и царевица е чудна....
Питка с брашно от елда и семенаПитка с брашно от елда и семена
Разбърква се с вилица, загребва се от брашното и замесваме твърдо тесто....
Постна содена питка (Божа погача)Постна содена питка (Божа погача)
Пресейте брашното и оформете кладенче....
Турска питка с два вида брашно и сусамТурска питка с два вида брашно и сусам
1
Готовото тесто се премесва върху посипана с брашно повърхност и се разточва на кръгла питка....
Постна питка с пълнозърнесто брашно и газирана водаПостна питка с пълнозърнесто брашно и газирана вода
На който се падне парата от постната питка с пълнозърнесто брашно и газирана вода ще има година изпълнена със здраве....
Хляб от оризово брашноХляб от оризово брашно
Хлябът от оризово брашно е готов....
Домашна питка с бяло брашноДомашна питка с бяло брашно
В брашното добавяме захарта и солта и ги слагаме в съд, който ни е удобен за месене....
Постна питка с типово брашноПостна питка с типово брашно
Пресява се типовото брашно в купа и се оформя кладанче....
Спаначена питка от лемецово брашноСпаначена питка от лемецово брашно
Спаначена питка от лемецово брашно за малки и големи гладници....
Малка питка с типово брашноМалка питка с типово брашно
Хапваме Малката питка с типово брашно с маслинки или сиренце....
Содена питка с типово брашноСодена питка с типово брашно
Печете вашата содена питка с типово брашно в предварително загрята фурна на 200 градуса около 25-30 минути на средна скара....
Бъркана питка с царевично брашноБъркана питка с царевично брашно
Включете фурната за загрява на 180 градуса, след като нагрее, поставете тавата в нея и печете царевичната питка за 35 минути до златисто кафяв загар...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
50
43
31
20
10
Дай твоята оценка: