Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


За да проверите готовността, капнете капка от желето върху суха порцеланова чиния - ако не се разтече, значи желето е готово....

Разсипете желето от касис в буркани още горещо, затворете ги и ги обръщайте веднага с капачката надолу....

6

2

Гроздето се претрива през гевгир (без 150 г) прецежда се и сокът се оставя на хладно. Крушите и ябълките се обелват, нарязват се на тънки резенчета...

Сварете захарта с чаша вода и към така получения сироп добавете изцедения лимонов сок, както и накиснатия във вода желатин.
Стопете желатина и...

2

Охладете бурканчетата и приберете желето на тъмно и хладно.
Желето от кайсии е готово....

5
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка: