Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Постен Грах на Фурна

Постен Грах на Фурна

Открий всички 24 избрани предложения за постен грах на фурна в Gotvach.bg.
Постен грах с картофи и доматен сосПостен грах с картофи и доматен сосСлед това се прибавят картофите, а когато поомекнат малко, е ред на консервата грах, която се изсипва заедно с водата от нея....
Яхния от постен грах с червена лещаЯхния от постен грах с червена леща
Почистваме лука (1 бр.) и моркова (1 бр.), измиваме и нарязваме на ситно. В тенджерка наливаме олио (3-4 с.л.), малко вода и слагаме да се задушават...
Постен грах с пащърнак и праз на фурнаПостен грах с пащърнак и праз на фурна
Разбърква се много добре гювечът с грах. Пече се 60 мин. на 180 градуса на горен и долен реотан....
Постен ориз с царевица и грахПостен ориз с царевица и грах
Постният ориз с царевица и грах е готов....
Постен зеленчуков гювеч с картофи и грахПостен зеленчуков гювеч с картофи и грах
Картофите и зеленият фасул се нарязват на парчета според предпочитанието. Всички зеленчуци, заедно 2 с.л. олио и вода, колкото да ги покрие, се...
Постен гювеч с бял патладжан и грахПостен гювеч с бял патладжан и грах
Обелваме картофите и ги нарязваме на средно. Към тях добавяме нарязаните на кръгчета или четвъртинки моркови, чушката, доматите и лука. Прибавяме...
Постен гювеч с грах и зеленчуци в глинаПостен гювеч с грах и зеленчуци в глина
Постният гювеч с грах и зеленчуци в глина е много вкусен....
Бърз постен славянски гювеч с грах и соеви хапкиБърз постен славянски гювеч с грах и соеви хапки
Рецепта за един изключително бърз постен славянски гювеч с една термична обработка....
Грах плакияГрах плакия
3
Когато грах яхнията е готова я поръсваме със ситно нарязания магданоз....
Печен грахПечен грах
1
Грахът се сварява в подсолена вода. Прецежда се и се изсипва в намаслена тавичка. Поръсва се обилно с копър и разтопено масло. Яйцата се разбиват...
Консервиран грахКонсервиран грах
Измийте изчистения от шушулките грах....
Грах БолонезеГрах Болонезе
Почистваме лука и чесъна и режем на ситно. Запържваме ги в малко олио с розмарина и дафиновия лист, за да поемат аромата. Добавяме и нарязаното...

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: