Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Прибавяме чушката, нарязана също на тънки пръчици и наситнения спанак. Добавяме подправките - сол, черен пипер, джинджифил....

Добавете спанака, обелените и нарязаните мандарини и червения лук.
Смесете портокаловия сок, мащерката, зехтина, черния пипер и солта....

2

Прибавяме спанака и разреждаме с прясно мляко и малко от водата в която сме варили спанака....

1

Измиваме хубаво спанака, почистваме и слагаме да се задуши в 4 супени лъжици олио....

Снемете от котлона и оставете булгура със спанак да се задушава под капак за 20 минути....

2

Ако все пак държим да си хапваме спанак в суров вид, то тогава можем да избираме най-младите листенца, т.нар. бейби спанак....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 10
52
48
30
20
10
Дай твоята оценка: