Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Проста Туршия Селска

Проста Туршия Селска

Открий всички 23 кулинарни идеи за проста туршия селска в Gotvach.bg.
Селска туршия с червено зелеСелска туршия с червено зелеВ бидон, в който ще приготвяме туршията, изсипваме водата и в нея разтваряме солта....
Селска туршия само със солСелска туршия само със сол
12
Виж също защо омеква туршията и колко сол се слага на туршия....
Селска туршия от сини сливиСелска туршия от сини сливи
Туршията от сини сливи се поднася към леки месни ястия, като най-добре се съчетава с птиче месо....
Пържено свинско със селска туршияПържено свинско със селска туршия
Зелето и доматите се нарязват на дребно. Слагат се да се сварят, докато омекнат. Месото се реже на хапки и се пържи. Изважда се от мазнината...
Мешана селска туршия от стария тефтерМешана селска туршия от стария тефтер
Съвет: Ако приготвяте туршията в бидон, претакването е лесно, когато поставите малък маркуч, достигащ дъното на бидона....
Кьопоолу по селски с извараКьопоолу по селски с извара
Поставяме в чиния кьопоолу по селски с извара, като отгоре поръсваме със смлените орехи по желание и поставяме клонка магданоз....
Дробчета по селски с гъбиДробчета по селски с гъби
1
Дробчетата по селски с гъби са готови....
Дроб по селски с лютеницаДроб по селски с лютеница
Дробът първо се оставя в тенджера със студена вода, за да се изкисне. Нарязва се на средно големи късчета. Лукът се нарязва на едри парчета. В...
Пиле по селски с картофиПиле по селски с картофи
Вкусна селска гозба!...
Воденички по селски с доматиВоденички по селски с домати
3
Първо много добре изчистваме воденичките и ги измиваме. По-големите режем на две, слагаме да се варят. Към края на варенето слагаме сол. Когато...
Агнешко по селски в гювечАгнешко по селски в гювеч
Месото нарязваме на парчета. Картофите обелваме и нарязваме на кубчета. Праза и лука почистваме и тях нарязваме на ситно. Вземаме гювеча, отдолу...
Дробчета по селски с лукДробчета по селски с лук
7
Добре почистените дробчета се накисват с бялото вино поне за 30 минути, най-добре за една нощ. След това се изплакват и подсушават с домакинска хартия...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 10
53
44
31
22
10
Дай твоята оценка: