Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Туршията от сини сливи се поднася към леки месни ястия, като най-добре се съчетава с птиче месо....

Зелето и доматите се нарязват на дребно. Слагат се да се сварят, докато омекнат.
Месото се реже на хапки и се пържи.
Изважда се от мазнината...

Съвет: Ако приготвяте туршията в бидон, претакването е лесно, когато поставите малък маркуч, достигащ дъното на бидона....

Поставяме в чиния кьопоолу по селски с извара, като отгоре поръсваме със смлените орехи по желание и поставяме клонка магданоз....

Дробът първо се оставя в тенджера със студена вода, за да се изкисне. Нарязва се на средно големи късчета. Лукът се нарязва на едри парчета.
В...

3

Месото нарязваме на парчета. Картофите обелваме и нарязваме на кубчета.
Праза и лука почистваме и тях нарязваме на ситно.
Вземаме гювеча, отдолу...

7
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 10
53
44
31
22
10
Дай твоята оценка: