Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнозърнести Хлебчета

Пълнозърнести Хлебчета

Прегледай всички 23 подбрани съвети за пълнозърнести хлебчета в Gotvach.bg.
Пълнозърнести хлебчета със сирене и мащеркаПълнозърнести хлебчета със сирене и мащеркаПечем пълнозърнестите хлебчета в загрята фурна 180°C за 30-35 минути до готовност. Вкусно и здравословно!...
Пълнозърнести земелиПълнозърнести земели
Оставете хлебчетата да втасат и печете на 200 градуса около 35 минути. Пълнозърнестите земели са готови....
Пълнозърнести маруднициПълнозърнести марудници
Поднесете пълнозърнестите марудници топли поляти с мед, домашно сладко или с натрошено сирене според вкуса ви. Добър апетит!...
Пълнозърнести палачинкиПълнозърнести палачинки
3
Разбийте яйцата добре със солта, захарта и бакпулвера. Прибавете при непрекъснато разбъркване с телена бъркалка пълнозърнестото брашно и долейте толкова...
Пълнозърнести спагетиПълнозърнести спагети
2
Спагетите се сваряват. Отцеждат се и леко се разбъркват с малко зехтин, за да не се слепят. Лукът нарязан на ситно, морковите на тънки кръгчета...
Пълнозърнести СухариПълнозърнести Сухари
Пълнозърнестите Сухари са готови....
Пълнозърнести ХрупкиПълнозърнести Хрупки
Пълнозърнестите хрупки са богати на фибри, засищащи са и подходящи за похапване по всяко време, когато искаме да утолим внезапно настъпил глад....
Пълнозърнести бисквитиПълнозърнести бисквити
1
загряна на 180°C фурна за 7-8 минути, намалете фурната на 120 градуса и печете за още 20 минути или до готовност Внимавате да не прегорят вашите пълнозърнести...
Пълнозърнести хрускиПълнозърнести хруски
Смесваме сухите съставки, прибавяме семената, подправките, разтворената и шупнала мая. Замесваме средно твърдо тесто, ако е необходимо, добавяме още...
Пълнозърнести меденкиПълнозърнести меденки
Пекат се до леко порозовяване за около 10-15 мин - на пипане пълнозърнестите меденки са мекички. Така остават меки и след изстиване....
Пълнозърнести питкиПълнозърнести питки
От продуктите се омесва средно меко тесто, като маята се разтваря във водата със захарта и 2 с.л. брашно. Зехтинът се добавя на края на месенето....
Пълнозърнести пърленкиПълнозърнести пърленки
Маята се разтваря в топлата вода. Към маята се прибавя кафявата захар и хималайската сол. Разбърква се. След това се прибавя зехтинът и постепенно...

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
52
45
32
20
10
Дай твоята оценка: