Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Оставете хлебчетата да втасат и печете на 200 градуса около 35 минути.
Пълнозърнестите земели са готови....

Поднесете пълнозърнестите марудници топли поляти с мед, домашно сладко или с натрошено сирене според вкуса ви.
Добър апетит!...

3

2

Пълнозърнестите хрупки са богати на фибри, засищащи са и подходящи за похапване по всяко време, когато искаме да утолим внезапно настъпил глад....

1

Смесваме сухите съставки, прибавяме семената, подправките, разтворената и шупнала мая. Замесваме средно твърдо тесто, ако е необходимо, добавяме още...

Пекат се до леко порозовяване за около 10-15 мин - на пипане пълнозърнестите меденки са мекички. Така остават меки и след изстиване....

От продуктите се омесва средно меко тесто, като маята се разтваря във водата със захарта и 2 с.л. брашно. Зехтинът се добавя на края на месенето....

Маята се разтваря в топлата вода. Към маята се прибавя кафявата захар и хималайската сол. Разбърква се. След това се прибавя зехтинът и постепенно...
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
52
45
32
20
10
Дай твоята оценка: