Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнозърнести хлебчета със сирене и мащеркаПечем пълнозърнестите хлебчета в загрята фурна 180°C за 30-35 минути до готовност.
Вкусно и здравословно!...
Пълнозърнести земели
Оставете хлебчетата да втасат и печете на 200 градуса около 35 минути.
Пълнозърнестите земели са готови....
Пълнозърнести марудници
Поднесете пълнозърнестите марудници топли поляти с мед, домашно сладко или с натрошено сирене според вкуса ви.
Добър апетит!...
Пълнозърнести бисквитизагряна на 180°C фурна за 7-8 минути, намалете фурната на 120 градуса и печете за още 20 минути или до готовност
Внимавате да не прегорят вашите пълнозърнести...
1
Пълнозърнести Хрупки
Пълнозърнестите хрупки са богати на фибри, засищащи са и подходящи за похапване по всяко време, когато искаме да утолим внезапно настъпил глад....
Пълнозърнести мекички
Пълнозърнестите мекички можете да сервирате по желание със сиренце, сладко, мед или просто поръсени с пудра захар:)
Излизат около 30-тина бройки...
Пълнозърнести кифлички
Маята се размива заедно със солта и захарта в съвсем леко затопленото мляко. Когато се разтвори напълно, се добавят лененото и пълнозърнестото брашно...
Пълнозърнести багети
Сложете пълнозърнестите багети да се изпекат до готовност в умерено загряна фурна първоначално на по-ниски градуси....
Пълнозърнести спагетиСпагетите се сваряват. Отцеждат се и леко се разбъркват с малко зехтин, за да не се слепят.
Лукът нарязан на ситно, морковите на тънки кръгчета...
2
Пълнозърнести палачинкиРазбийте яйцата добре със солта, захарта и бакпулвера. Прибавете при непрекъснато разбъркване с телена бъркалка пълнозърнестото брашно и долейте толкова...
3
Пълнозърнести кроасани
Пресейте двата вида брашно със солта, добавете останалите продукти (без маслото) и замесете меко, еластично тесто. Оставете го 15-20 минути да си...
Пълнозърнести хруски
Смесваме сухите съставки, прибавяме семената, подправките, разтворената и шупнала мая. Замесваме средно твърдо тесто, ако е необходимо, добавяме още...
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
52
45
32
20
10
Дай твоята оценка: