Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

1

Готовата кайма се разделя на четири топчета и се оформя на кюфтета. Загрява се олио и пържим до зачервяване от двете страни....

С мокри ръце се оформят кюфтета, леко се сплескват отгоре. Пържим в загрято олио от двете страни до готовност....

Сервираме кюфтетата с туршия, сочни и вкусни са.
Добър апетит с тези прекрасни кюфтета с праз!...

Късат се топчета, оформяме плоски кюфтенца и пържим в малко олио в тиган с незалепващо покритие....

Смесете добре и с ръце оформете малки кюфтенца. След това ги оваляйте в брашното.
В дълбока тиган загрейте зехтина....

След това каймата се смила пак и може да се използва според намеренията на домакина....
Рейтинг
5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: