Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

В средата им сложете малко картофи, а върху тях наредете няколко изцедени от маринатата крилца....

Пилешките крила се поставят в тенджера с вода и се варят за кратко - 10 минути....

В тенджера се нареждат почистените и измити пилешки крилца, плътно едно до друго....

1

В плитка чиния смесете брашното с двата вита пипер и овъргаляйте пилешките крилца....

2

В оригинал е с пилешки бутчета - аз импровизирах :)))
Пилешките крилца по провансалски са готови....

След това добавяме соса към пържените крилца, слагаме капака и оставяме пилешки крилца на тиган да къкрят за още 5 минути от всяка страна....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 8
51
44
33
20
10
Дай твоята оценка: