Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Пилето обезкостявате, като костите и кожата сварявате с около 700 мл вода на бульон....

Гърдите се дробят на парчета. Гъбите се изцеждат, измиват се и се режат. Чушката се изчиства и се накълцва.
В тенджера се слага първо олиото и...

5

Измиваме, почистваме и разделяме бутчетата на горно и долно. Измиваме, почистваме и нарязваме на средно големи кубчета морковите и тиквичките....

Нарежете пилешките гърди на хапки и го запържете в загрятото олио за 3-4 минути.
Добавете нарязаните на дребно лук и моркови, налейте 1/2 ч.ч....

Запържете за 5 минути и сипете нарязаното пилешко и салвията.
Продължете да пържите още 5 минути....

4

Сложете пилешкото да се свари, след което го извадете и нарежете на парченца. Запазете бульона....

Пилешкото нарежете на парченца и го запържете в маслото. Прибавете натрошеното сирене, черен пипер на вкус и малко индийско орехче....

6
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка: