Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


През това време си забъркайте соса - като загреете малко зехтин с олио, сол и щипка розмарин за аромат....

Рибените парчета пъстърва се посоляват с щипка сол и черен пипер и се пускат в тигана с кожата надолу, като се разбутват доматките....

Сосът се сваля от котлона.
Добавя се захар, сол и черен пипер и всичко се разбърква.
Пъстървата се почиства, измива се и се подсушава....

Почистете внимателно филетата от кости и кожа, овкусете ги със сол и черен пипер и ги напръскайте с лимонов сок. Оставете филето да се маринова за...

В чиния се поставя филето от пъстървата, полива се със сос и в единия край се гарнира със зеленчуците. Поръсва се със ситно нарязан магданоз....

Изчистваме и подсушаваме рибите, като поръсваме обилно с едра сол - отвътре и отвън.
Завиваме в амбалажна хартия и в найлонова торба.
Поставяме...

Измиваме и подсушаваме изчистената пъстърва. Намазваме я със зехтин или олио. Поръсваме и втриваме подправките, оставяме да престои 60 мин....

В купа смесваме соевия сос, оризовото вино, захарта и 100 мл вода.
Разбъркваме и прибавяме джинджифила....

1
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
52
44
32
20
10
Дай твоята оценка: