Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пъстърва с Орехов Сос

Пъстърва с Орехов Сос

Открий всички 23 кулинарни идеи за пъстърва с орехов сос в Gotvach.bg.
Пъстърва на тиган в доматен сосПъстърва на тиган в доматен сосРибените парчета пъстърва се посоляват с щипка сол и черен пипер и се пускат в тигана с кожата надолу, като се разбутват доматките....
Прясна пъстърва на скара със сосПрясна пъстърва на скара със сос
Изпечете пъстървите на скара. Оставете да изстиват. През това време си забъркайте соса - като загреете малко зехтин с олио, сол и щипка розмарин...
Пъстърва с доматен сос по италианскиПъстърва с доматен сос по италиански
Пъстървата се почиства, измива се и се подсушава. Запържва се на тиган в останалото олио по 2 минути от всяка страна....
Пъстърва в бяло вино със сосПъстърва в бяло вино със сос
Почистете рибата, измийте и я подсушете. Сложете я в широка тенджера, залейте с виното и водата. Добавете нарязаните на кръгчета моркови и лука, целината...
Печена пъстърваПечена пъстърва
Измиваме и подсушаваме изчистената пъстърва. Намазваме я със зехтин или олио. Поръсваме и втриваме подправките, оставяме да престои 60 мин....
Пролетна пъстърваПролетна пъстърва
Пъстървата почиствате добре, измивате и мажете с масло, сол и черен пипер, увивате в във фолио заедно с по 1 резенче лимон вътре и печете на скара...
Поширана ПъстърваПоширана Пъстърва
Отделяме филето от костите на рибата и премахваме кожата. В купа смесваме соевия сос, оризовото вино, захарта и 100 мл вода. Разбъркваме и прибавяме...
Пъстърва-пълненаПъстърва-пълнена
Поднесете пълнената пъстърва с резенчета лимон. Това е стара Софийска рецепта....
Маринована пъстърваМаринована пъстърва
Маринованата пъстърва е много вкусна....
Веяна ПъстърваВеяна Пъстърва
Изчистваме и подсушаваме рибите, като поръсваме обилно с едра сол - отвътре и отвън. Завиваме в амбалажна хартия и в найлонова торба. Поставяме...
Пъстърва фрикасеПъстърва фрикасе
В чиния се поставя филето от пъстървата, полива се със сос и в единия край се гарнира със зеленчуците. Поръсва се със ситно нарязан магданоз....
Медена пъстърваМедена пъстърва
1
Медът, оцетът, индийското орехче и лукът, нарязан на ситно, се смесват....

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
52
44
32
20
10
Дай твоята оценка: