Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пъстърва с доматен сос по италиански
Пъстървата се почиства, измива се и се подсушава. Запържва се на тиган в останалото олио по 2 минути от всяка страна....
Прясна пъстърва на скара със сос
Изпечете пъстървите на скара. Оставете да изстиват.
През това време си забъркайте соса - като загреете малко зехтин с олио, сол и щипка розмарин...
Пъстърва в бяло вино със сос
Почистете рибата, измийте и я подсушете. Сложете я в широка тенджера, залейте с виното и водата. Добавете нарязаните на кръгчета моркови и лука, целината...
Поширана Пъстърва
Отделяме филето от костите на рибата и премахваме кожата.
В купа смесваме соевия сос, оризовото вино, захарта и 100 мл вода.
Разбъркваме и прибавяме...
Пролетна пъстърва
Пъстървата почиствате добре, измивате и мажете с масло, сол и черен пипер, увивате в във фолио заедно с по 1 резенче лимон вътре и печете на скара...
Пъстърва фрикасе
В чиния се поставя филето от пъстървата, полива се със сос и в единия край се гарнира със зеленчуците. Поръсва се със ситно нарязан магданоз....
Веяна Пъстърва
Изчистваме и подсушаваме рибите, като поръсваме обилно с едра сол - отвътре и отвън.
Завиваме в амбалажна хартия и в найлонова торба.
Поставяме...
Печена пъстърва
Измиваме и подсушаваме изчистената пъстърва. Намазваме я със зехтин или олио. Поръсваме и втриваме подправките, оставяме да престои 60 мин....
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
52
44
32
20
10
Дай твоята оценка: