Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пъстърва със сос

Пъстърва със сос

Открий всички 24 кулинарни идеи за пъстърва със сос в Gotvach.bg.
Пъстърва на тиган в доматен сосПъстърва на тиган в доматен сосРибените парчета пъстърва се посоляват с щипка сол и черен пипер и се пускат в тигана с кожата надолу, като се разбутват доматките....
Пъстърва с доматен сос по италианскиПъстърва с доматен сос по италиански
Пъстървата се почиства, измива се и се подсушава. Запържва се на тиган в останалото олио по 2 минути от всяка страна....
Прясна пъстърва на скара със сосПрясна пъстърва на скара със сос
Изпечете пъстървите на скара. Оставете да изстиват. През това време си забъркайте соса - като загреете малко зехтин с олио, сол и щипка розмарин...
Пъстърва в бяло вино със сосПъстърва в бяло вино със сос
Почистете рибата, измийте и я подсушете. Сложете я в широка тенджера, залейте с виното и водата. Добавете нарязаните на кръгчета моркови и лука, целината...
Печена пъстърва на грил със сос ЧимичуриПечена пъстърва на грил със сос Чимичури
Поднасяме печената пъстърва топла, гарнирана с картофена салата....
Пъстърва с пикантно пюре и лучен сосПъстърва с пикантно пюре и лучен сос
Картофите се измиват, подсушават се и всеки картоф се обвива във фолио. Пекат се 40 минути на 200 градуса. Обелват се и се намачкват на пюре с 1 супена...
Пъстърва на скара със сос от чушкиПъстърва на скара със сос от чушки
Соевият сос се смесва със зехтина, лимоновия сок и джинджифила и в него се потапят парчетата пъстърва. Оставят се за 1 час в хладилника....
Пъстърва-пълненаПъстърва-пълнена
Поднесете пълнената пъстърва с резенчета лимон. Това е стара Софийска рецепта....
Пъстърва фрикасеПъстърва фрикасе
В чиния се поставя филето от пъстървата, полива се със сос и в единия край се гарнира със зеленчуците. Поръсва се със ситно нарязан магданоз....
Веяна ПъстърваВеяна Пъстърва
Изчистваме и подсушаваме рибите, като поръсваме обилно с едра сол - отвътре и отвън. Завиваме в амбалажна хартия и в найлонова торба. Поставяме...
Поширана ПъстърваПоширана Пъстърва
Отделяме филето от костите на рибата и премахваме кожата. В купа смесваме соевия сос, оризовото вино, захарта и 100 мл вода. Разбъркваме и прибавяме...
Маринована пъстърваМаринована пъстърва
Маринованата пъстърва е много вкусна....

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: