Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рибен Хайвер

Рибен Хайвер

Прегледай всички 24 избрани предложения относно рибен хайвер в Gotvach.bg.
Диетичен хайвер с извараДиетичен хайвер с извараИзварата и червеният пипер се разбиват, като постепенно се прибавят водата и олиото. Добавя се ситно нарязаният лук и се посолява на вкус....
Гъбен хайвер с лукГъбен хайвер с лук
Лукът се нарязва на ситно и се запържва до златисто. Гъбите се почистват и се сваряват в солена вода. Нарязват се на ситно и се смесват с...
Зеленчуков хайвер в бурканиЗеленчуков хайвер в буркани
Разпределете зеленчуковия хайвер в буркани, затворете и стерилизирайте за 15 минути....
Хайвер от спанакХайвер от спанак
Спаначеният хайвер се поднася с препечен хляб....
Хайвер от чушкиХайвер от чушки
Чушките се почистват от семките и се изпичат. Обелват се и се нарязват на ситно. Към тях добавете и лука нарязан на ситно. Лютите чушки също се изпичат...
Хайвер от извараХайвер от извара
2
Разбийте изварата с настъргания лук. Добавете червения пипер, счукания кимион. Постепенно добавете и зехтина, като непрекъснато бъркате. Овкусете...
Хайвер от грисХайвер от грис
5
Друг начин да приготвите хайвера от грис е като направите яйцето, олиото и лимоновия сок на майонеза и я подправите с малко сол и захар....
Хайвер от шаранХайвер от шаран
2
В буркан или друг дълбок съд сипете заедно хайвера, накълцания съвсем ситно лук и сол на вкус (около 1/2 ч.л.)....
Хайвер от патладжанХайвер от патладжан
1
Изпечените патладжани се обелват и нарязват на ситно, слагат се в купа. Към тях се прибавят сиренето и нарязаното на дребни парчета яйце. Чесънът...
Хайвер от патладжаниХайвер от патладжани
Обелете патладжаните и ги изпечете. Намачкайте ги и прибавете нарязаните на ситно яйца, сметаната, чесъна и магданоза. Добавете олиото и посолете...
Хайвер от тиквичкиХайвер от тиквички
1
Тиквичките обелени и нарязани на едри парчета, ги сваряваме в подсолена вода. Отцеждаме ги за 3-4 часа в гевгир, след което ги пасираме. Прибавяме...
Хайвер от сиренеХайвер от сирене
1
При сервиране оформяме получения хайвер и поръсваме с настърганите и леко осолени белтъци....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: