Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Приготвя Хайвер от Риба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


3

2

Оставете да се охлади.
Раздробете рибата и я сипете при охладения грис заедно с нарязаните маслини....

Разбъркваме добре и оставяме да престои половин-един час в хладилника, за да попие подправките....

Накрая изсипете цялата вода и оставете вкусната рибена чорба да къкри половин час.
Ще се влюбите в тази рибена чорба с хайвер....

Разбитият рибен пастет се овкусява с накълцания магданоз и горчица и отново се пасира за кратко....

Накълцайте зеленчуците и рибата възможно най-ситно, но в никакъв случай не пасирайте, защото вкусът се променя....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: