Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Приготвим Риба Есетра
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Посоляваме почистените порции есетра, поръсваме червен пипер, поставяме в тенджера, наливаме малко вода и задушаваме под похлупак до омекване....

Измиваме добре рибата есетра, режем я на шайби и я слагаме в тава с олио....

Рибата се сварява в солена вода заедно с целината и моркова. Отцежда се, бульонът се запазва....

Готовата подсушена риба овкусяваме с пипер, мащерка, магданоз и сол на вкус, като леко поръсваме с лимонов сок и мазнина....

Готовата риба се изважда и се нарежда в чинии.
Поръсва се със сока на лимона и накълцан магданоз....

Запича се рибата докато порозовее, залива се със соса и отново се пъха във фурната, за да кипне с него (5-10 мин.)...

Сервираме, като в чинията нареждаме парченца риба, купчинка пържен лук и две половинки домат....

Изчистената риба се нарязва на парчета, посолява се, наръсва се с лимонов сок и се оставя да престои 1 час....

Почистваме рибата есетра, режем я на порции, измиваме я и я посоляваме.
Нарязваме целината на кръгчета и слагаме в тава....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
51
43
33
20
10
Дай твоята оценка: