Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Свински врат с гъби и боровинки е за истински ценители на ястията със свинско....

Покрийте добре с алуминиево фолио и сложете да се пече в предварително загрята фурна до 220 градуса....

2

Вземете цяло парче свински врат около 1. 5 кг.
Нарежете го на тънки пържоли (около 1 см) като не стигате до края....

Слагат се обелените цели лукчета, гъбите също цели. Отгоре се слага врата. Добавя се бульонът....

Нарежете гъбите на тънки ивици.
Поръсете парчетата врат със черен пипер и по средата сложете от каймата и гъбите....

2

От бялото вино, солта, черния пипер, горчицата и соевия сос правим марината в дълбока купа. Може да се добавят и подправки, който обичате.
Нареждаме...

Сервирайте свинския врат със зеле като самостоятелно ястие или с гарнитура по желание....

Свинския врат нарязваме на вратни пържоли с дебелина около 1 см. Овкусяваме ги със сол и черен пипер....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 10
52
44
31
23
10
Дай твоята оценка: