Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински врат с бекон и гъби
Така приготвеното руло се поставя в намаслена тавичка и се пече до готовност на загрята фурна. По желание се поднася със сезонна салата....
Свински врат на фурна с картофи
Покрийте добре с алуминиево фолио и сложете да се пече в предварително загрята фурна до 220 градуса....
Задушен свински врат с кладница и лукПоръсваме със свеж магданоз и оставяме задушен свински врат с кладница и лук да почине за 10-на минути, освен ако няма люде с обострен апетит в следствие...
2
Майсторски сушен свински врат
След като е готов майсторският сушен свински врат, го вакуумираме отново и прибираме в хладилника за около месец....
Свински врат на тиган
Свинския врат нарязваме на вратни пържоли с дебелина около 1 см. Овкусяваме ги със сол и черен пипер....
Свински врат със зеле
Сервирайте свинския врат със зеле като самостоятелно ястие или с гарнитура по желание....
Бавно печен свински вратЯстието се допича, докато печеното свинско получи хрупкава коричка, а сладките картофи омекнат.
Бавно печеният свински врат е готов....
1
Свински врат по бохемски
Свинският врат се обезкостява. Правят се прорези и се поставят парчетата зеленчуци....
Печен обезкостен свински врат
Печен обезкостен свински врат може да се сервира в комбинация от немска картофена салата....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 10
52
44
31
23
10
Дай твоята оценка: