Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

7

Заедно ги запържете и овкусете пърженото свинско с черен пипер.
Свинските късчета с пържен ориз са готови....

Месото се измива и нарязва средно ситно.
Нарязва се лукът и се накълцва, прибавя се към месото.
Добавят се и подправките - червен и черен...

Когато е почти готово, добавяме и свинските късчета към него. Оставяме ги да се задушат....

Нарежете месото на подходящи късчета.
Почистете праза и лука, нарежете и тях. Нарежете и почистените гъби....

1

6

Нарежете свинското на малки парченца с еднаква големина. Почистете лука и го нарежете на тънки полумесеци, а изпечените и обелени чушки на тънки лентички...

Когато се запържат гъбите ги извадете и в същия тиган добавете мъничко олио и месото (нарязано на малки късчета - около 3-4 см.), добавяме и вода...

Нарежете свинското месо на късчета и го запечете в предварително загрята на 200 г фурна за около 60-80 минути....
Рейтинг
4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: