Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Ребърца на Фурна

Свински Ребърца на Фурна

Открий всички 34 избрани предложения за свински ребърца на фурна в Gotvach.bg.
Бирени свински ребърцаБирени свински ребърцаСервирайте Бирените свински ребърца със свежа сезонна салата и добре изстудена бира. Добър апетит!...
Крехки свински ребърцаКрехки свински ребърца
Сервирайте крехки свински ребърца с подходяща салата! Да ви е сладко!...
Мариновани свински ребърцаМариновани свински ребърца
След това поставяме ребърцата в тавичка върху решетка и печем на 180 градуса – 40 минути, като от време на време ги мажем с останалия сос....
Пикантни свински ребърцаПикантни свински ребърца
1
Пригответе си голяма тава, поставете свинските ребра и ги залейте с 175 мл вода, смесена с винения оцет....
Пържени свински ребърцаПържени свински ребърца
Свинските ребърца се накълцват на парченца. Празът се нарязва ситно. Заедно със солта и черния пипер всичко се омесва....
Свински ребърца с кисело зеле на фурнаСвински ребърца с кисело зеле на фурна
Свинските ребърца с кисело зеле на фурна са чудни....
Свински ребърца на фурна с карамелена маринатаСвински ребърца на фурна с карамелена марината
1
Свинските ребърца на фурна с карамелена марината са много вкусни....
Свински ребърца в пикантен сос на фурнаСвински ребърца в пикантен сос на фурна
Свинските ребърца в пикантен сос на фурна са готови....
Сочни свински ребърца със зеле на фурнаСочни свински ребърца със зеле на фурна
Източник: Оля Колаклийска от Кулинарна мрежа Сочните свински ребърца със зеле на фурна са готови....
Свински ребърца с картофиСвински ребърца с картофи
2
Поднесете ребърцата с гарнитура от печени картофи и подходяща салата. Свинските ребърца с картофи са готови....
Свински ребърца в пликСвински ребърца в плик
След това овкусените ребра се слагат в плик за печене. На самия плик се правят няколко дупчици с шиш за печене....
Свински ребърца в мултикукърСвински ребърца в мултикукър
1
Свинските ребърца в мултикукър са чудни!...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
51
43
32
21
10
Дай твоята оценка: