Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешки Ребърца на Фурна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Направете марината за ребърца, като смесите бирата, черния и червения пипер, солта и джоджена....

Когато се поизпари, се сипва малко вода за да уврат вкусните ребърца....

Печете агнешките ребра в предварително загрята на 220 градуса фурна за около 20-25 минути....

Имайте предвид, че силно препеченото агнешко става много сухо. След като извадите ребърцата, чак тогава ги посолете, никога преди това!...

Залива се с 300 мл от агнешки бульон и се пекат във фурната до готовност....

Смесете ги със ситно накълцания магданоз, черния пипер, малко сол и зехтина и с получената смес намажете щедро агнешките ребърца, предварително измити...

Фолиото се маха и ребърцата се пекат още 10 минути, за да хванат вкусна апетитна коричка.
Сервират се, като се поръсват с листенца босилек....

Сварете агнешките ребърца за 15-20 минути. Сложете ги в тава.
Пасирайте заедно всички останали съставки и намажете агнешкото....

3
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 6
54
41
31
20
10
Дай твоята оценка: