Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешки Ребърца на Скара
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешки Ребърца на Скара

Агнешки Ребърца на Скара

Прегледай всички 24 избрани предложения относно агнешки ребърца на скара в Gotvach.bg.
Агнешки котлети и ребърца с дробенеАгнешки котлети и ребърца с дробенеАгнешките котлети и ребърца с дробене са много вкусни....
Агнешки Ребърца на СкараАгнешки Ребърца на Скара
Почистете и нарежете агнешкото на отделни ребърца. Оставете ги да престоят на стайна температура, докато приготвите скарата....
Агнешки котлети на скараАгнешки котлети на скара
Агнешките котлети на скара са готови....
Задушени агнешки ребърцаЗадушени агнешки ребърца
Направете марината за ребърца, като смесите бирата, черния и червения пипер, солта и джоджена....
Агнешки ребърца по хамбургскиАгнешки ребърца по хамбургски
Когато се поизпари, се сипва малко вода за да уврат вкусните ребърца....
Агнешки ребърца с горчицаАгнешки ребърца с горчица
Отгоре сложете агнешките ребра, като внимавате тлъстата част да остане отгоре....
Специалитет с агнешки ребърцаСпециалитет с агнешки ребърца
Печените агнешки ребърца се поднасят гарнирани със задушените зеленчуци, картофите и лапада. Поръсва се с магданоз и листенца мащерка....
Печени агнешки ребърца и плешкаПечени агнешки ребърца и плешка
Печените агнешки ребърца и плешка са готови....
Ароматни агнешки ребърца на барбекюАроматни агнешки ребърца на барбекю
Слагаме готовите агнешки ребърца на загрятото барбекю....
Агнешки ребърца в доматен сосАгнешки ребърца в доматен сос
Върнете ребърцата при соса. Гответе още 15 минути, докато месото омекне. Преместете ребърцата в чиниите за сервиране....
Ароматни агнешки ребърца на фурнаАроматни агнешки ребърца на фурна
Загрейте другото масло в тиган и запържете равномерно агнешките ребърца....
Агнешки ребърца с портокалова глазураАгнешки ребърца с портокалова глазура
Сварете агнешките ребърца за 15-20 минути. Сложете ги в тава. Пасирайте заедно всички останали съставки и намажете агнешкото....

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 8
50
45
31
22
10
Дай твоята оценка: