Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Нарязваме на порции с желана големина агнешките ребърца. После ги измиваме добре с вода....

Фолиото се маха и ребърцата се пекат още 10 минути, за да хванат вкусна апетитна коричка.
Сервират се, като се поръсват с листенца босилек....

Ребърцата се овалват добре в сместа от червения пипер, олиото, черния пипер, сол и подправката....

Върнете ребърцата при соса. Гответе още 15 минути, докато месото омекне.
Преместете ребърцата в чиниите за сервиране....

Сварете агнешките ребърца за 15-20 минути. Сложете ги в тава.
Пасирайте заедно всички останали съставки и намажете агнешкото....

Сложете агнешките котлети в подходяща купа и ги мариновайте.
Покрийте и охладете за 2 часа. Извадете ги....

2

Нарежете месото на малки котлети, които се посоляват и се заливат с виното. Оставете ги да престоят 1-2 часа....

Котлетите се начукват и се натриват с черен пипер и сол. Потапят се в разтопеното масло и след това в кашкавала....
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 8
50
45
31
22
10
Дай твоята оценка: