Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвят Агнешки Ребра на Скара
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Пекат се на загрята скара или барбекю, като се обръщат от всички страни....

1

Толкова ароматни, крехки и вкусни агнешки ребра с джинджифил, че да си оближеш пръстите!
Добър апетит!...

Печенето продължава за около 2 часа, след което премахваме фолиото и допичаме маринованите агнешки ребра във фурна до желания загар....

Сложете ястието агнешките ребра с ориз в умерено загряна фурна да се пече за около 45 минути или до пълна готовност....

Посоляваме ги и поставяме да се пекат 40 минути, като по средата на времето обръщаме свинските ребра на скара по рецепта на майстора....

В тенджера под налягане си поставяме агнешките ребра в подсолена вода и оставяме да се варят....
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: