Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готвят Агнешки Ребра
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Агнешките ребра нарязани на парчета се намазват с горчицата.
Това ще даде сочност на месото....

Имайте предвид, че силно препеченото агнешко става много сухо. След като извадите ребърцата, чак тогава ги посолете, никога преди това!...

Фолиото се маха и ребърцата се пекат още 10 минути, за да хванат вкусна апетитна коричка.
Сервират се, като се поръсват с листенца босилек....

Сварете агнешките ребърца за 15-20 минути. Сложете ги в тава.
Пасирайте заедно всички останали съставки и намажете агнешкото....

3

Върнете ребърцата при соса. Гответе още 15 минути, докато месото омекне.
Преместете ребърцата в чиниите за сервиране....

В тава се объркват зеленчуците с ребърцата, прибавя се ментата и се налива виното....

Нарязваме на порции с желана големина агнешките ребърца. После ги измиваме добре с вода....

Загрейте другото масло в тиган и запържете равномерно агнешките ребърца....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: