Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

Сварете за час и половина агнешките ребърца със малко сол и зърната черен пипер....

Всичко заедно се поставя в тавичка и се пече на умерена температура до зачервяване на печените агнешки ребърца....

Смесете ги със ситно накълцания магданоз, черния пипер, малко сол и зехтина и с получената смес намажете щедро агнешките ребърца, предварително измити...

Толкова ароматни, крехки и вкусни агнешки ребра с джинджифил, че да си оближеш пръстите!
Добър апетит!...

Направете марината за ребърца, като смесите бирата, черния и червения пипер, солта и джоджена....

Агнешките ребърца се натриват с черен пипер, джоджен и малко сол....

Печенето продължава за около 2 часа, след което премахваме фолиото и допичаме маринованите агнешки ребра във фурна до желания загар....

Поднесете крехки агнешки ребра на скара топли с любима ваша гарнитура.
Добър апетит!...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: