Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско с Кисело Зеле в Гювеч

Свинско с Кисело Зеле в Гювеч

Разгледай всички 23 авторски предложения за свинско с кисело зеле в гювеч в Gotvach.bg.
Свинско с кисело зелеСвинско с кисело зелеПоставете гювеча в студена фурна. Задушавайте свинското със зеле поне 3 часа на 140 - 150 градуса. Отхлупете капака и запечете още 30 минути....
Пикантно свинско с кисело зелеПикантно свинско с кисело зеле
Поставят се в тенджера с мазнината и се запържват, след което се прибавя накълцаното на ситно кисело зеле, което да покрие добре месото и то да е...
Свинско рагу с кисело зелеСвинско рагу с кисело зеле
Зелето нарязваме на парчета и слагаме в тенджера да ври заедно със зелевата чорба и дафиновите листа....
Подлютено кисело зеле със свинскоПодлютено кисело зеле със свинско
В тенджера поставяме 2 с.л. мас и поставяме нарязано на хапки кисело зеле....
Класическо кисело зеле със свинскоКласическо кисело зеле със свинско
6
Вашетео свинско с кисело зеле е готово. Поднесете с чаша бяло вино!...
Кисело зеле с пушено свинскоКисело зеле с пушено свинско
2
Загрейте мазнина и запържете нарязания свински бут за кратко. Извадете го и запържете морковите, а след това добавете скълцаното зеле....
Кайма с Кисело Зеле в ГювечКайма с Кисело Зеле в Гювеч
След като сме нарязали зелето на ивици, го слагаме в гювеча. Сипваме солта и го намачкваме с ръка....
Пиле с кисело зеле в гювечПиле с кисело зеле в гювеч
1
Поставете го във фурната и печете гювеча до готовност. Пилето с кисело зеле в гювеч е много вкусно....
Кисело Зеле с Кървавица в ГювечКисело Зеле с Кървавица в Гювеч
Киселото Зеле с Кървавица в Гювеч е много вкусно, опитайте!...
Джолан с кисело зеле в гювечДжолан с кисело зеле в гювеч
2
Джоланът с кисело зеле в гювеч е готов....
Кисело зеле със суджук в гювечКисело зеле със суджук в гювеч
Измиваме зелето и го режем на ситно. Част от него слагаме на дъното на глинен гювеч, който предварително сме намазнили....
Меса с кисело зеле в гювечМеса с кисело зеле в гювеч
Вземете гювеч и сложете капки олио на дъното. Редувайте продуктите в гювече. Сложете зеле, пилешко месо, зеле, свинско месо, зеле, наденица....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 6
51
42
31
22
10
Дай твоята оценка: