Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кисело Зеле с Кайма в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Нарежете на ивици зелето и го сложете в тава, поръсете го с червен пипер. Задушете лука в малко олио, добавете каймата и нарязания морков....

На дъното на гювеч или съд от йенско стъкло с капак се разстила нарязаното кисело зеле.
Добавят се нарязаният лук, моркови и чушка....

Приятен апетит с тези пикантни сармички с кисело зеле, кайма и ориз
А зелето, останало на дъното на тенджерата, го прибирам в хладилника и на...

9

В тавичка се прехвърля свареното зеле, добавя се оризовата смес, овкусява се със солта, черния пипер, чубрицата и джоджена....
Рейтинг
4
Общо гласували: 10
55
41
33
21
10
Дай твоята оценка: