Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Ориз на фурна със свинско и зеленчуци - вкусна класика, която никога не омръзва....

Поставете маслото и разбъркайте супата със свинско месо, ориз и зеленчуци, оставете за 10 минути да се задуши под капак преди сервиране....

1

1

Щом гювечът заври хубаво, фурната се изключва и когато бульонът се поеме от ориза, ястието е готово....

1

Слагаме ориза и 2-3 с.л. от бульона, в който е вряло месото.
Оставяме всички да къкри под похлупак, докато оризът омекне....

Добавя се измитият ориз и се готви още 7-8 мин., докато оризът сдобие стъклен цвят, наливат се 3 ч.ч. вода и се добавя черният пипер, универсалната...

2
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
53
42
34
21
10
Дай твоята оценка: