Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Сготвим Китайско Свинско с Ориз и Зеленчуци
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Оставя се настрана оризът със зеленчуците, докато приготвим свинското, за да ги готвим заедно.
Свинското месо се нарязва на кубчета....

Печем ориза в загрята на 220°C фурна.
Към края слагаме магданоза отгоре.
Оризът със зеленчуци и свинско месо е готов....

Може да ползвате и друг дългозърнест ориз.
След това се оставя в голяма цедка, за да се отцеди максимално....

Добавят се подправките, бульоните се натрошават, добавя се и оризът....

Извадете готовото свинско с ориз и поръсете със свеж магданоз или копър.
Да ви е вкусно с моя ориз със свинско и зеленчуци на фурна!...

Извадете, поръсете с нарязан магданоз и може да сервирате.
Много вкусна гозба за семейството е това свинско с ориз и зеленчуци на фурна!...

Накрая по желание поръсете китайско пиле със зеленчуци с лъжица сусамово олио.
Източник:Блогът на Сия Рибагина...

В олио се запържват зеленчуците - морков, чушка, лук, гъби, микс от замразени зеленчуци. Кой каквито обича. Добавя се оризът....

Свинското със зеленчуците се прехвърлят в 4 гювечета. Поръсват се с по 50 г сварен грах.
Отделно в 300 мл студена вода се разтваря брашното....

По-средата поставяме каквото е останало от зеленчуците, нареждаме чушлетата и изсипваме месото....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: