Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Сготвя Свински Бъбреци
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Сервираме по желание с нарязан да дребно магданоз.
Свинските бъбреци по селски са много вкусни....

Почистените свински бъбреци нарежете и залейте със студена вода за една нощ....

След това процедурата може да се повтори.
След изкисването бъбреците се измиват и подсушават....

Сипете олио в тиган или тенджера и задушете бъбреците, те си пускат доста сок, затова не е нужна вода....

След като сме почистили бъбреците от лойта и ципите, ги нарязваме на кубчета....

Сипете олио в тиган, оставете да се загрее, добавете свинските бъбреци, виното и нарязания праз на колелца....

Накиснете свинските бъбреци във вода и добавете 3 с.л. оцет. Оставете ги за около час, след което ги измийте под обилно течаща вода....

1
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: