Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Сготвя Свински Бъбреци
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Сготвя Свински Бъбреци

Как да Сготвя Свински Бъбреци

Открий всички 24 кулинарни идеи относно как да сготвя свински бъбреци в Gotvach.bg.
Свински Бъбреци в МаслоСвински Бъбреци в МаслоСвинските Бъбреци в Масло са готови....
Свински бъбреци в гювечеСвински бъбреци в гювече
Забележка: При варене бъбреците се сцепват по средата....
Свински бъбреци на фурнаСвински бъбреци на фурна
Сервираме по желание с нарязан да дребно магданоз. Свинските бъбреци по селски са много вкусни....
Вкусни свински бъбреци на фурнаВкусни свински бъбреци на фурна
Вкусните свински бъбреци на фурна са готови....
Запечени Свински Бъбреци на ФурнаЗапечени Свински Бъбреци на Фурна
Почистените свински бъбреци нарежете и залейте със студена вода за една нощ....
Крехки Свински Бъбреци на ТиганКрехки Свински Бъбреци на Тиган
Крехките Свински Бъбреци на Тиган...
Мариновани Свински Бъбреци на СкараМариновани Свински Бъбреци на Скара
След това процедурата може да се повтори. След изкисването бъбреците се измиват и подсушават....
Неустоими Свински Бъбреци по СелскиНеустоими Свински Бъбреци по Селски
Сипете олио в тиган или тенджера и задушете бъбреците, те си пускат доста сок, затова не е нужна вода....
Задушени свински бъбреци по ловджийскиЗадушени свински бъбреци по ловджийски
След като сме почистили бъбреците от лойта и ципите, ги нарязваме на кубчета....
Свински бъбреци с вино и празСвински бъбреци с вино и праз
Сипете олио в тиган, оставете да се загрее, добавете свинските бъбреци, виното и нарязания праз на колелца....
Свински бъбреци с праз и сметанаСвински бъбреци с праз и сметана
Накиснете свинските бъбреци във вода и добавете 3 с.л. оцет. Оставете ги за около час, след което ги измийте под обилно течаща вода....
Бъбреци в ШериБъбреци в Шери
1
Разделете бъбреците на 4 порции. В тигана сипете остатъка от зехтина. Пържете всяка от порциите бъбреци вътре, като не спирате да бъркайте....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: