Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Сготвя Свински Джолан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински джолан с чесънПо желание отстрани можем да сложим зеленчуци - картофи, моркови и др.
Да ви е сладко!
Свинският джолан с чесън е готов....
Свински джолан с печурки
Джоланът се обезкостява и нарязва на хапки. Парчетата месо се осоляват много добре и се прехвърлят на дъното на глинен съд....
Свински джолан с гъбиСложете джолана да се свари напълно, след което го обезкостете и нарежете месото. Нарежете гъбите на филийки и лука на полумесеци....
2
Свински джолан с картофиПрехвърлете сварения джолан в тава и го поръсете със сол, черен и червен пипер.
Наредете около него едро нарязаните картофи, моркови и лука....
2
Свински джолан с бира
Опитайте се да намерите зърната бахар и дафиновия лист и ги махнете преди поднасяне.
Свинският джолан с бира е много вкусен....
Свински джолан с ориз
Сваряват се джоланите. Изваждат се от бульона и се обезкостяват. Връща се месото обратно.
Слагат се картофите, лукът, след това оризът. След сваряването...
Свински джолан с виноВ глинено гърне се слага джолана и отстрани се слагат зеленчуците. Наливат се виното и бульонът, слагат се зрънцата бахар и се захлупва....
7
Свински джолан на фурна
Добре е преди да започнете да готвите да измиете месото. Измитите и подсушени джолани се подреждат в тава. Поръсват се със сол....
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
54
40
30
22
10
Дай твоята оценка: